• Καλέστε: 2315-314518
  • Στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
GreekEnglish (UK)

Εκδηλώσεις - Νέα

Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tο φροντιστήριο Seek Meet Speak «χέρι – χέρι» με την «Πνοή Ελπίδας» στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Περισσότερα από εκατό άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του φροντιστηρίου Seek Meet Speak και συμμετείχαν στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την «Πνοή Ελπίδας» Τριαδίου. Η θέρμη, με την οποία αγκάλιασαν μικροί και μεγάλοι την πρωτοβουλία του SMS, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και συγκινητική.

 

Το φροντιστήριο, στο πλαίσιο της ασκούμενης κοινωνικής πολιτικής και της εταιρικής ευθύνης του, ανέλαβε δράση και σε συνεργασία με την «Πνοή Ελπίδας» συμμετείχε ενεργά και αποτελεσματικά τόσο στην εγγραφή των δρομέων όσο και την συνολική υποστήριξη του εγχειρήματος.
Οι δρομείς που δήλωσαν συμμετοχή στο SMS έτρεξαν ανάμεσα στους συνολικά 15.000 άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά βιώνοντας μία αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα, η Παρασκευή Θρασυβούλου, κατέκτησε την 3η θέση στις γυναίκες δρομείς των 5 χλμ., με χρόνο 19:20.
Η διεύθυνση του φροντιστηρίου συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, τους ευχαριστεί θερμά που έτρεξαν με το μπλουζάκι της «Πνοής Ελπίδας» και δεσμεύεται ότι θα αναλάβει παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον.

Αγιορειτών Πατέρων & 28ης Οκτωβρίου (γωνία)
Τριάδι – Δ. Θέρμης –ΤΚ 57001
2315314518 – 6982893489
www.seekmeetspeak.gr
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία Νέα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της SeekMeetSpeak, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.