• Καλέστε: 2315-314518
  • Στείλτε email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
GreekEnglish (UK)

Εκδηλώσεις - Νέα

Προεγγραφές 2014-15

Οι Προεγγραφές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο το μήνα Μάιο, για την κατοχύρωση μιας θέσης στο σχολείο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα τμήματά μας έχουν συγκεκριμένο αριθμό μαθητών και επειδή, το πρόγραμμα καταρτίζεται μέσα στο καλοκαίρι και οι ώρες των τμημάτων καθώς και τα τμήματα δημιουργούνται σύμφωνα με τις προεγγραφές και τις παρατηρήσεις σας, παρακαλούμε να εεγραφείτε στη γραμματεία μας, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τις ώρες των άλλων δραστηριοτήτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, τένις, μουσική, μπαλέτο,…) ώστε να υπάρχει, καλύτερη οργάνωση, λειτουργία και εξυπηρέτηση στο πρόγραμμα.

Σε περίπτωση αλλαγής στην προεγγραφή, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη στα τηλέφωνα: 2315-314518.

Τελευταία Νέα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της SeekMeetSpeak, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.